Svagegear Spectrum Fluor Carbon

Märke: Savagegear

Modell: Spectrum fluor carbon

Inköpspris: 179 SEK för 3st

Inköpsställe: Fiskebutik i Norrköping

Användningsområde:

Mycket lätt tafs som nästan är helt neutral i vattnet.

Spec:

Längd: 50cm Brottvikt: 45kg Dimension: 0,99mm

Funktion:

Har nu provat denna tafs ett antal gånger och känner att jag helt klart kan uttala mig om hur den fungerar. Min åsikt om den här typen av tafs i förhållande till stumma metalltafsar är att de fungerar väldigt bra när det behövs ett suspendingbete som ska tas hem sakta i kallt vatten då den inte påverkar dragets ”häng” i vattnet. Öglorna som fäster lina och beteslås fungerar bra men de gör att det känns som om tafsen fjädrar lite vid hemfiskning. Beteslåset är av klassiskt snitt och fungerar tillfredsställande.

Betyg(1-5): 4

Prisvärdhet(1-5):4

//Anders