Dagens fisketur utanför Ljusterö

Idag kom jag ut på en redig tur. Lämnade rampen ca 16:30 och åkte direkt över på vindkanten för att ta några kast. Mycket riktigt blev det kontakt redan på första stället efter lite drift. Sedan vart det en lite lugnare period då vi tillslut kom fram till att ett plats och färgbyte förmodligen skulle göra susen. Det blev  faktiskt så att efter att jag kommit på att jag hade ett gammalt swim-bait i rött och svart som jag tyckte farsan skulle prova så satt det en liten rackare på första kastet. Kul att ett gammalt ofiskat bete som jag köpte för 5-6 år sedan på en marknad kan leverera helt utan press. Hela kvällen var rolig, det var kontakt med jämna mellanrum och vädret var kanon. Gäddorna tog lite mesigt tyvärr så det blev bara 2 i båten, 2 som följde med till relingen och ca 5-10 hugg.

 

Tyvärr glömde jag telefonen så LIVE-bloggning blev inte aktuell. Här kommer det lite bilder i alla fall.

Anders gädda

//Anders

 

Kommentera