Liten tur i Mälaren

2012-05-17

Idag blev det en liten tur i Mälaren efter jobbet. Jag tog bilen upp till Upplands-Bro och traskade ner till vattnet vid ett bad. Jag fortsatte med Sebiléjiggarna och de var intressanta idag oxå. Det stora problemet som jag ser det är fortfarande krokningen. Idag lyckades jag tillslut kroka en gädda men tyvärr så dåligt att den bara följde med ca 10m innan den släppte. Otroligt frustrerande bete detta då det helt klart är otroligt effektivt att locka till hugg men helt omöjligt att kroka fisken. Sebilé har även hårt swimbait med samma färgställningar som jag har bestämt mig för att testa. Osäker på hur effektiva de är men det är väll bara att prova. Jag får ta en sväng förbi den lokala redskapsaffären och kolla imorgon. Måste ha en inför helgen.

//Anders

Kommentera