2 nya drag

Jag har sett att mina vänner i klubben har varit duktiga nu så jag kan inte ligga på latsidan. Jag har idag lackat 2st nya drag. En wobbler och ett jerkbait. Tekniken håller fortfarande på att förfinas men jag måste få till alla momenten innan jag börjar massproducera. Jag har inte riktigt fått kläm på slutbehandlingen. Det första draget jag gjorde med epoxy har fått härdningsproblem. Nu har jag färdigställt 2st nya som ska in i slutbehandling och hoppas att det går bättre nu. Det första draget är inte förlorat ännu men jag är inne på sista halmstråt.

Första försöket med ”fjäll”

Denna wobbler gjorde jag som ett första test med fjällmönster och tycker att det blev helt OK.

Jerkbait med fjällmönster och lite mallar

Den här jerken blev bra till slut och jag är ganska nöjd faktiskt. För trots att jag tappade den 2 gånger under tiden jag lackade den så blev det inte allt för stora skador. Lite fjällmönster och första försöket med lite mallar. Jag märkte hur stor skillnad det gör med färgtjockleken när man använder mallar i alla fall. Ögat blev lite mystiskt då jag inte märkte att det vita inte var helt torrt när jag la på det svarta.

Nu är det soffan och sedan sova som gäller. Arbetsdag imorgon.

//Anders

En reaktion på “2 nya drag”

Kommentera