Aborrewobblern målad

Idag tog jag en tur förbi lite affärer och köpte färgspruta och färg. Efter lite experimenterande fick wobblern en liten färgklick. Jag var ganska nöjd med resultatet tills jag fick för mig att ”klart firren ska ha ögon”. Inte min ljusaste stund. Därför ser inte wobblern riktigt bra ut på bilden. Jag fick panik och tog en trasa som även tog med sig övrig färg när den torkade. Mitt största problem är att jag aldrig vet när jag ska sluta när det gäller målning. Här kommer i alla fall en liten bild:

Första wobblern målad

//Anders

2 reaktion på “Aborrewobblern målad”

  1. Ser bra ut! Har du gjort fler så det blir fler färger…? Kan man lägga en beställning på 1st 🙂

    1. Det kommer absolut bli fler och du kommer få en. Jag måste bara förfina tekniken först och fixa lite andra lacker m.m. så att de blir bra. Idag byggde jag en lackbox som underlättar en hel del.
      //Anders

Kommentera