Arbetet går framåt

Arbetet med betena går framåt. Idag har jag borrat in lite mässingsstav för att förtynga. I bakgrunden ser man att det inte gick att rädda den första jerken. Någon kemisk reaktion uppstod med det första lagret epoxi och en stor bubbla bildades. Ja ja alltid lär man sig något. Det nya draget är bara lackat 2 gånger för att hålla undan vattnet under tiden jag provfiskar. Jag hoppas att det blir bra för jag har 2 st till som är träfärdiga och bara saknar vikter innan lack. Här kommer en bild:

//Anders

2 reaktion på “Arbetet går framåt”

  1. Draget provfiskades idag och fungerade fint. Jag ska justera placeringen av vikten lite. Den hade grymt häng i vattnet så viktningen är jag nöjd med nu. Tyvärr så hängde den lite snett med ”nosen” uppåt så vikten måste fram och kanske lite ner mot buken. Den ville vara ganska oförutsägbar med kraftiga bellyflashar.
    //Anders

Kommentera