Liten aborrwobbler

Idag fick jag 20 minuter över och bestämde då att jag skulle försöka mig på att göra en liten wobbler. Litet trästycke i svarven och vips så var det ett litet ämne. Skeden fick ett kasserat vägguttag stå för och sedan vart det lite plastad trädgårdstråd till öglor. Ikväll blir det provfiskning innan jag bestämmer mig för lack.

image

//Anders

Postat med WordPress för Android

4 reaktion på “Liten aborrwobbler”

 1. Snyggt! Kanske blir åt det blå/gröna hållet. Inga vikter ”inborrade”?
  Hoppas abborrarna gillar den 🙂

  1. Nej inga vikter i denna. Jag ska prova den först. Krokarna tynger ner ganska mycket. Färgen jag har just nu är faluröd och vitt. Vad tror du om det?

   //Anders

    1. Provfiskningen gick kanon. Den hade fin gång i vattnet. Nu har jag köpt färg och en spruta så målning blir en smal sak. Silverglitter…. 🙂
     //Anders

Kommentera