Byxor från Chevalier

Spenderade en del av dagen på jaktofiskebitiken.se för att inhandla lite nya jiggar. Det blev ett par byxor också från ”Chevalier” som kommer vara ”basbyxor” tillsammans med ett annat par från Pinewood.

Riktigt sköna byxor med lite smalare passform som sitter riktigt bra, stretch i också så det tillåter att sitta på huk lite smidigare 🙂 Tror dessa kommer användas riktigt mycket till alla utomhusaktiviteter.

Inlägget kommer uppdateras när dessa använts tillräckligt för en kommentar…

2/9-2012

Efter att ha använt byxorna ganska flitigt så är summeringen att detta är bland de skönaste ”friluftsbyxor” jag haft. Stretchen är suverän och dom är mycket smidiga. Efter upprepad egen impregnering så står dom emot en mindre skur, dock så går vätan igenom ganska snart men det är inte heller vattenskyddet som är tanken med dom. Dom håller av bra för vind och har en smal och mycket fin passform och det är en ovanligt bra ”allroundbyxa”. Perfekta från våren t.o.m hösten!

 

Byxor från Chevalier