Lite fiske före middagen

Idag kom jag ut en sväng med farsan innan middagen. Det var fint väder, varmt i vattnet och i solen. Gäddorna var på hugget ikväll och redan på första stället fick farsan en hyfsad gädda på 2-2,5kg. Direkt efter så hade jag en stor plog och 2 missade hugg på 2-3 meters invevning. Efter detta var det en liten barnfamilj som tyckte att det var en bra idé att lägga sig mellan oss och vassen för att meta lite… Vi tog en sväng och provade några vasskanter i närheten men det var ingen hemma. Vi återvände en stund senare till vårt första ställe och mycket riktigt så satt det en liten 1,5-2kg gädda på mitt drag. Efter det var det dax att åka hem och äta middag. Jag tog några bilder i alla fall:

Bra drag i denna lilla buse
Gott om krut i fisken ikväll

//Anders

En reaktion på “Lite fiske före middagen”

Kommentera