Geoff Anderson – Urus 3

Geoff Anderson – URUS 3

Detta höstställ från Geoff Anderson har jag nu utsatt för både hård vind och kraftigt regn. Vad jag kommit fram till är att det troligtvis är det skönaste ställ jag någonsin ägt. Otroligt vindtätt och står emot regn mycket bra. Många detaljer är väl genomtänkta som handledsmuddarna som liknar de man har på skidställ för att inte snö ska tränga in. Byxorna levereras med hängslen och skärp. I framfickorna sitter det små hakar för sådant man inte vill tappa. Dragkedjorna till fickorna är vattentäta och övriga fickor har extra veck för att hindra vatten. Det totala intrycket är att detta är ett riktigt bra köp om än lite åt det dyra hållet. Kvaliteten känns mycket bra så förhoppningsvis kan man räkna med lång avskrivning på detta plagg.

//Anders

7 reaktion på “Geoff Anderson – Urus 3”

 1. Ja hängslen är skönt när det är kallt men jag tycker att de hänger lite mycket på axlarna när man fiskar så då brukar jag kränga av mig dem.

  //A

    1. Nä. Blir kallt om ”raketen”. Pinewood är lite stora men Chevalier köpte jag en storlek mindre. Stretch också 🙂

     1. Låter smart… stretch är riktigt bra… underskattat på fiskekläder känner jag men tror att det är på fram marsch.

     2. Japp, det kommer – alla jean har snart stretch och det är grymt skönt till fiske/vandring
      //T

Kommentera