Septembergädda

Ikväll så tog jag och pappa en liten tur efter middagen då Fiskejournalen hade hyfsat fiske den här helgen enligt deras kalender. Man måste ju sätta tidningarna på prov ibland. Som det visade sig ikväll så var det ju faktiskt sant. Vi såg en hel del gäddor och de slog i vassarna hela tiden. Som tur var så hade jag min GoPro kamera med mig och även huvudhållaren så det var bara att koppla på kameran och trycka in REC.

Jag låter filmen tala för sig själv:

Slänger även in en liten idolbild på mig själv 😉 Synd bara att jag fångade en bäbis…

Man ser inte helt normal ut med en kamera på skallen men vad gör man inte för konsten?

//Anders

 

3 reaktion på “Septembergädda”

 1. Imponerande i alla hänseenden, riktigt snyggt Anders! 🙂

  Min UL-gädda bleknade just en aning…

  //Thomas

  1. Tack Thomas! Det var du som tipsade mig om programmet. Sen gäller det bara att få lite bra film att jobba med. På den punkten hade vi tur igår.
   //Anders

   1. Ja, det var riktigt kul att se. Ska testa iMovie när jag har något material – lite undervattensfilm 🙂

    //Thomas

Kommentera