Test av nya fiske vatten

Idag blev det en liten tur för att reka lite nya fiskevatten som jag fick tips om i veckan. Jag kan bara säga att det  verkar lovande. Riktigt fina höstvassar men även en del lekvikar. Om det inte hade blåst så att vi knappt kunde stå upp i båten så skulle vi ha fiskat av en större del. Idag var vi tvungna att lägga ankar för att inte blåsa upp på land. Tyvärr så fortsatte mina fotoproblem så idag blev det inga bildbevis. Kanske för att det strulade eller för att jag inte vill avslöja vart jag varit 😉

//Anders

6 reaktion på “Test av nya fiske vatten”

  1. Låter finfint. Enligt tabellen borde vi ha hyfsat fiske 41
    Tänkte ge mig ut och testa nya färger på svartzonker
    och bandit idag, just nu öser det ner och blåser pisk

    //T

  2. Ja det verkar som att det kommer bli ganska bra. Jag kommer åka iväg och handla lite i veckan som kommer. Jag har tappat ett par drag samt att jag behöver komplettera lite. Slänger upp en bild när jag har handlat klart. 😉
    //Anders

Kommentera