Nyförvärv

Idag var jag varit på Sundbybergs sportfiske och införskaffade mig något nytt för helgens hårda fiske. Valet föll på en ganska stor jigg med boottail, Savagear 12,5g 7/0 jiggskalle och en 5/0 trekrok som stinger. Jag hoppas att detta är något som kommer få fart på de hittills något tröga höstgäddorna. Jag valde idag att oxå investera i ett par kroksäkra landingshandskar i kevlar från Zalt som kommer testas ganska hårt (förhoppningsvis) under hösten. Jag återkommer med en recension på dem när jag vet om de fungerar eller om jag får åka till sjukhuset för lite krokborttagning. Idag hämtade jag hinken som jag köpt från Jakt & Fiske butiken i Västervik. Den kommer laddas med beten ca 07:00 imorgon för att testas.

Här kommer lite bilder på betet:

Omonterat bete
Och här det färdiga resultatet

Det är fortfarande inte försent att hänga på! Hör av er 😉

//Anders

Kommentera