Summering av Lördagen

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt det. Det var ett riktigt trögt fiske men jag landade 4 gäddor i båten. De två första kom inom ett par minuter ifrån varandra. Då trodde jag att jag hittat dem till slut men efter dem så vart det ett par timmar utan ett liv. Jag åt lunch och gjorde en förflyttning och då på det första kastet så kom det en riktig gris som gjorde två lama hugg efter draget bakifrån så jag fick slaklina och missade mothuggen. Den följde med ända in till relingen bara för att håna mig ordentligt för att inte visa sig någon mer gång. Det enda roliga med det är att jag vet var det står en större gädda imorgon. Uppskattnings vis var den på ca 4-5kg och det är stort i dessa vatten. Ett par minuter senare small det på igen på samma ställe som den stora men tyvärr så var det en lillebror som flyttat in när jag jagade bort storesyrran. Som tur är så fick jag i alla fall med det hugger på film så det blir lite action på bloggen. Mycket nöje!

//Anders

6 reaktion på “Summering av Lördagen”

    1. Ja det är det. Önskar bara att jag hade en snabbare dator så jag kunde redigera lite snabbare… Är Mac snabba när det gäller film?

      //A

    1. Jodå det tycker jag att de var. Lite trögt men det var några som rörde på sig. Hör av dig om du får nått imorgon.
      //A

Kommentera