Baltic Winner 150

Märke: BALTIC

Modell: Winner 150 Zip Aut/H

Inköpspris: 888 SEK

Inköpsställe: Erlandssons brygga

Baltic flytvästar

Mycket trevlig flytväst som är väldigt bekväm att bära så väl till vardags som till fisket. Den väger inte så mycket och en bit väldigt mjukt tyg insydd i nacken gör att den inte ger några problem med skav.

Jag har inte ramlat i vattnet ännu men jag har tidigare erfarenhet av mekanismen och vet att den är pålitlig så jag känner ingen oro. Självklart så är en flytväst med vanliga flytelement mer pålitlig men smidigheten är det stora argumentet för denna typ.

Jag rekommenderar denna produkten till vuxna med goda simkunskaper. Unga och vuxna med dåliga simkunskaper eller rörelsehinder bör ha vanlig flytväst. Även vuxna med nedsatt lungkapacitet bör undvika denna typ av flytväst då man med jämna mellanrum måste fylla på luft om man ligger länge i vattnet.

//Anders

Kommentera