inspektionsluckan klar

Idag lyckades jag montera inspektionsluckan oxå. Efter det var det dags att köra ut båten och in med projektet i garaget igen. Jag har idag listat ut att jag ska införskaffa en kontakt som jag monterar i båten och en stickkontakt som jag monterar på batterianslutningen från motorn. Söders sportfiske har en kontakt som verkar passa alldeles utmärkt. Påsken kommer förmodligen firas med huvudet under luckorna för att dra fram kablaget till detta.

Inte den bästa bilden kanske men luckan syns i alla fall.
Inte den bästa bilden kanske men luckan och snabbfästet syns i alla fall.

Som en parentes kan det nämnas att jag epoxibehandlade de första 9 havsöringsdragen idag. Tyvärr blev det ingen bild på detta då jag hade mobilstrul just då. Med lite tur så har det härdat imorgon när farsan stänger av värmen i garaget.

//Anders

2 reaktion på “inspektionsluckan klar”

Kommentera