Jag har en idé

Jag har fått en idé och jag tänkt se om ni kan lista ut vad det är. Jag ska gå lite back to basic och kladda med lite lera tänkte jag, men är det verkligen lera? Den har vissa väldigt attraktiva egenskaper som jag tänkte använda mig av. Någon som har en aning om vad jag tänker göra?

Cernit - ett väldigt användbart material.
Cernit – ett väldigt användbart material.

//Anders

5 reaktion på “Jag har en idé”

    1. Ska testa lite i helgen tänkte jag. Verkar mycket lättare när det gäller förtyngning. Jag har ingen erfarenhet av Cernitlera så det blir mycket spännande. Airbrush sitter så målningen blir inga problem som jag ser det.

     1. Cernit är ett riktigt bra material men jag har ingen koll på hållbarhet. Tyngder är perfekt att ”baka” in. Hoppas det går bra!

      //T

Kommentera