Lintest på gång

Idag har jag inhandlat tre linor av fabrikatet StrikePro från CWC. Modellen jag valde var Strike Wire PREDATOR. Dessa ska hårdtestas denna säsong och kommer utvärderas i slutet. Storlekarna jag ska använda är 0,32 0,28 och 0,23 Där 0,32 ska monteras på en Ambassadeur 5601, 0,28 och 0,23 ska monteras på varsin spole till en Daiwa AIRD. De tunnare linorna är till predatorfiske med gummibeten och andra spinnerbaits som fungerar bättre med haspel. 0,32 på 5601:an ska hårdköras som första ordinarie rulle på mitt favorit 6 fot jerkbaitspö. Det ska bli mycket intressant att kolla ett fabrikat i många olika storlekar och till mycket varierande fiske. Allt från havsöring till gädda ska fiskas med dessa linor och rullar denna säsongen.

Strike Wire Predator 0,23, 0,28, 0,32 Camo färgad
Strike Wire Predator 0,23, 0,28, 0,32 Camo färgad

//Anders

En reaktion på “Lintest på gång”

  1. Ska bli intressant! Finns så mycket olika och det är ett fåtal jag fastnat för och köper om och om igen men man missar nog samtidigt en del andra riktigt bra.

    //T

Kommentera