Sista dragen innan V.15

Idag gjorde jag de sista dragen till V.15. Idag kom det rapporter om vilka färger som gått bäst sista tiden på Gotland och jag valde att inte göra den färgen. Färgen som vi har fått rapport om är Röd/Svart  men den har jag ganska många av redan. Så det jag gjorde var att fylla på lite bland de färger som jag saknar. Just nu snurrar de i torksnurran.

Grön-Vit-Orange. Hoppas att denna kan vara naturtrogen nog att stå för den delen av fiskarna
Grön-Vit-Orange. Hoppas att denna kan vara naturtrogen nog att stå för den delen av fiskarna
Klassisk Stockholmsfärg. Orange-vit-blå.
Klassisk Stockholmsfärg. Orange-vit-blå.
Denna blev en kompromiss. Jag lyckades inte riktigt med första tanken men den blev otroligt bra.
Denna blev en kompromiss. Jag lyckades inte riktigt med första tanken men den blev otroligt bra.

Som sagt så blev dessa de sista innan vi åker. Nu ska vi se om Gotlandsöringen tycker att dessa faller i smaken. Färjan Nynäshamn-Visby är bokad och utrustningen börjar falla på plats. Det sista som saknas är den beställda extraspolen med 0,17 lina.

//Anders

Kommentera