Majkväll i Mälaren

Efter jobbet idag åkte jag och min kollega ut till Adelsö för några timmars gäddfiske. Tyvärr så fick jag en ”professional” på andra kastet och tappade tafs och drag. Under tiden jag redde ut den härvan passade min gode kamrat på att klippa tre snabba gäddor. Så fort jag fick i utrustningen igen så satte jag två snabba i följd. Efter dem så valde vi att prova inne i en vass vik som oxå den levererade varsin gädda. När viken var avfiskad tog vi en förflyttning ut till några större grundområden som tyvärr visade sig inte innehålla gädda så vi återvände till den första grynnan och tog ett om tag. En passage och några markörer senare var vi i full gång igen. Plötsligt tar det tag ordentligt i mitt spö och en vacker fisk på ca 4,5kg och 92-93cm landades.

Glad fiskare med säsongsrekord
Glad fiskare med säsongsrekord

Fler kvällar som denna kan jag helt klart ta. Totalt landade vi 8 gäddor och tappade 1.

Slime Time Baby!!!! //Anders

4 reaktion på “Majkväll i Mälaren”

Kommentera