Sammanställning över helgen

Jaha då får man summera helgens fiske. Ett ord: lek. Det plaskade i vassen vart jag än provade. Jag såg en hel del fisk och hade några halvseriösa efterföljare. Det sista var det bästa och mest talande för helgen. Två fin gäddor på ca 4-5kg följer min jigg på ca 1m avstånd ända fram till båten utan att göra ett enda vettigt utfall. Jag har sett hur mycket fisk som helst men det har inte funnits något riktigt intresse för något jag kastat efter dem.

Ja ja… jag hade i alla fall tur med vädret.

 

Båt och elmotor har fått bekänna färg på allvar idag i alla fall.
Båt och elmotor har fått bekänna färg på allvar idag i alla fall.

//Anders

2 reaktion på “Sammanställning över helgen”

  1. Såg en båt uppe i Gamlebyviken med likadan elmotor som du och dom gled fram ljudlöst över grynnorna. Såg mycket smidigt ut!

    //T

    1. Ja den fungerar otroligt bra. Man fiskar mycket mer effektivt än tidigare. Inte så mycket pill för att drifta en vasskant oavsett vind. //A

Kommentera