Inför Siljanstrolling

Idag var jag på Naturkompaniets outlet i Ö-vik och till min glädje så ”hittade” jag en stor fiskebutik (som jag visste fanns där 😉 ). Där hade de Wolfcreekdrag i alla tänkbara storlekar och färger. Perfekt när huvudet snurrat kring gäddtrolling i Siljan hela dagen. Ett ”litet” drag fick följa med och fylla på min trollingarsenal. Nu tror jag att jag har alla möjligheter att sätta en 100-klubbare i Siljan.

Wolfcreek hangjord wobbler. Hur kan man inte få fisk på denna?
Wolfcreek hangjord wobbler. Hur kan man inte få fisk på denna?

//Anders

En reaktion på “Inför Siljanstrolling”

  1. Fin färg och lack på betet!
    Naturkompaniet var ett tag sedan, testa deras mobilapp,
    ganska många bra funktioner!
    Ska bli spännande att följa Siljan-fisket 🙂

    //Thomas

Kommentera