Miniprojekt roddbåt dag 1

Idag slog det mig med kraft att jag faktiskt har ett påbörjat projekt som legat på tomten sedan sommaren 2004. Jag har fått lite blodad tand på fiske i sjöar och därför ska jag göra i ordning våran gamla roddbåt som jag slipade ren sommaren 2004 men tappade intresset för när jag fick fart på styrpulpeten 2005. Nu har jag en idé om jag ska måla upp den och montera en elmotor på den så att jag kan sjösätta den lätt i minsta sjö men även trolla gädda och kanske dropshota/vertikala lite. Vi får se var jag landar.

Lite "före" bilder. Tyvärr har jag inte några riktiga förebilder men dessa duger.
Lite ”före” bilder. Tyvärr har jag inte några riktiga förebilder men dessa duger.

Det roliga är att jag har all gelcoat som ska på så nu när jag har våtslipat hela båten så ska jag börja med att måla sidorna vita för att sedan i samband med att jag målar styrpulpetbåtens botten med mörkblå gelcoat så ska jag stryka denna oxå. Förhoppningsvis ska den vara klar inom några dagar. Det som kommer sedan får vi se vad det blir men jag tror att det blir lite spöhållare och trollingspöhållare. Kanske ett portabelt ekolod för relingsmontage kommer med.

//Anders

Kommentera