Säxen – En besvikelse

Nästan en hel dag la vi ner på sjön Säxen. Vi hade alla typer av väder som man kan tänka sig men det var trögt som aldrig förr. Åter igen har jag lyckats hitta en sjö som inte har en enda betesfisk. Under hela dagen har jag inte sett en enda betesfisk på ekolodet. Inte heller en vettig djupkant eller grynna som kunde trollas runt. Jag vet att en dag i en ny sjö inte är tillräckligt för att hitta något men det brukar dyka upp någonting på lodet i alla fall.

Det var i alla fall en fin dag på sjön som bjöd på kraftig vind en liten stund, strålande sol en liten stund och några regnstänk men jag hade velat avsluta den med en riktigt fin vinnarbild men ni får hålla till godo med den enda fångsten som landades i båten.

Dagens enda fisk. Abborre ca 12cm
Dagens enda fisk. Abborre ca 12cm
Elmotorn är till stor hjälp när man trollar
Elmotorn är till stor hjälp när man trollar
Trolling är betungande ;-)
Trolling är betungande 😉

//Anders

Kommentera