Mysiga sommargäddor m.m.

Idag så åkte vi ut en liten stund innan maten och fiskade gädda. Vi valde gädda med tanke på att abborrfisket denna sommar varit riktigt dåligt. När vi då börjar fiska och det tar tag i mitt spö på en gång så kan jag säga att förvåningen var stor när det inte kom en liten gädda utan en välskapt abborre på Buster Jerken.

Borre på papegoja!
Borre på papegoja!
Klart godkänd! 35cm och strax över 1/2 kg.
Klart godkänd! 35cm och strax över 1/2 kg.
Farsans första för kvällen. Väl över 2kg
Farsans första för kvällen. Väl över 2kg
Min första ca 75 och 2,7g
Min första ca 75 och 2,7g
Farsans andra oxå den över 2kg
Farsans andra oxå den över 2kg
Dagen minsta. Passar som slips!
Dagen minsta. Passar som slips!
Min sista oxå den över 2kg.
Min sista oxå den över 2kg.

Summeringen blir 5 gäddor och en abborre. Inte så illa pinkat innan middagen.

//Anders

Kommentera