Tailbetesprototyper målade

Dessa prototyper påbörjade jag för ett par månaders sedan men nu har jag äntligen lagt på lite färg. Jag valde tre olika mönster: Skitmörten, Fegisen och Papegoja. Hoppas att det ska fungera. På bilderna kan man skymta mitt sätt att rigga fasta tailar på det ena betet. På de andra har jag inte bestämt mig hur jag ska montera tailarna än. Kanske ledat – kanske inte ledat. Vi får se!

Grundade och bottenfärgerna lagda. Närmast Skitmörten sedan papegojan oxh sist fegisen.
Grundade och bottenfärgerna lagda. Närmast Skitmörten sedan papegojan och sist fegisen.
Inte så bra vitbalans i denna bild men den ger en aning om slutresultatet. Omvänd ordning mot förra bilden.
Inte så bra vitbalans i denna bild men den ger en aning om slutresultatet. Omvänd ordning mot förra bilden.

//Anders

Kommentera