Uppdaterad målarhörna

Nu har jag äntligen tagit tag i min målarhörna. Jag köpte en hållare till sprutorna på Biltema som faktiskt slog alla min förväntningar. Till detta kompletterade jag med 2st sprutor till så jag har nu 3st budgetsprutor och en ”finspruta” för detaljer.

Översikt över min målarhörna
Översikt över min målarhörna

I veckan fick jag tag i en avstängningsventil också så nu blir sprutbytet bättre. Luften regleras med en industriregulator med vatten/smutsavskiljare som jag sedan kompletterat med ytterligare en vattenavskiljare. Sedan har jag ett greppfilter på Iwatasprutan för att vara helt säker på att det är bra luft som kommer fram.

Ett par betesställ kompletterade jag med idag. En gammal ek har fått sätta livet till för dessa. Syns det att man är elektriker?
Ett par betesställ kompletterade jag med idag. En gammal ek har fått sätta livet till för dessa. Syns det att man är elektriker?

När jag var klar med modifieringarna så började jag faktiskt måla!

En Whitefish till en kompis som har det som favoritfärg
En Whitefish till en kompis som har det som favoritfärg…
...och eftersom jag hade färgen i sprutorna så kunde jag lika gärna slänga ihop en till mig själv oxå.
…och eftersom jag hade färgen i sprutorna så kunde jag lika gärna slänga ihop en till mig själv oxå.

//Anders

Kommentera