Provfiskning och mera målning

Nu ligger jag här på soffan och blickar ut på en idag helt klarblå himmel. Nyhetsmorgon skvalar i bakgrunden och jag tittar på SMHI.se för att få en känsla för om denna dag verkligen är sann eller om det bara är tillfälligt. Tyvärr så ser det ut att bara vara tillfälligt. Tunga regnmoln tornar upp sig i horisonten och vinden trycker på med ca 10m/s precis som det gjort de senaste helgerna. Nu borde det väll ändå vara dödsstöten för isarna.

Den enda fördelen med detta väder är att jag får mycket tid över till att fylla min draghink. Igår fick jag till och med möjlighet att provfiska ett gäng prototyper i en liten vak med kraftig motvind.

Provfiskade prototyper som alla var färdiga för ptoduktion.
Provfiskade prototyper som alla var färdiga för produktion. Från vänster slowsink tailbete med vaggande gång, Jerktail med en fast tail som gör att den inte jerkar men får ett skönt gummigung och sist ett AKgummi med lite hårdare gummiblandning för att bättra på hållbarheten.
En färg som fungerade bra i höstas på en The PIG fick bli inspiration till denna.
En färg som fungerade bra i höstas på en The PIG fick bli inspiration till denna.
En Dräpare som i min version kallas Golden Eye.
En Dräpare som i min version kallas Golden Eye.

//Anders

Kommentera