7 reaktion på “Vårfiske”

 1. Tjena grabbar!

  Kul att se ni håller igång! Själv har jag haft lite av ett sabbatsår. Men i år är det jävlar igång ingen! Inbokat fiske i St:Annas skärgård 25-28 april! Imorgon blir det en timme här på Äpsö innan jag avslutar dagen! Hemsidan http://www.fiskeliv.net blev ombyggd och uppdaterad för nån dag sedan så kika gärna in och se vad ni tycker. ha det guut

  skitfiske!

  Andreas

  1. Hej Andreas!! Kul att du är på gång att starta upp igen efter pappaledigheten. Sidan ser bra ut! Hoppas att ni kan fylla på med fina fiskar i år.

   //Anders

 2. Tjena Anders!

  Fick en kanon start på året i fredags. En fin gädda på 7.9kg lyckades jag landa(bild på sidan). Grämer mig lite att inte vågen kunde hoppat upp till 8kg:-) Imorgon drar jag med mig T.Axtelius på en långlunch med jerkspöt!

  Skitfiske

  //Andreas

  1. Härligt! Riktigt kul med lite större fisk. Mitt år har börjat trögt. Inte en fisk 2014 men det släpper nog snart. Ska börja straffa mina egna jiggar lite hårdare.

   //Anders

Kommentera