Påskfiske i dimman

Idag ska jag ut och fiska lite. En stor del av tiden idag kommer gå åt till att åka runt och titta på lite bottenstrukturer med Strcturescan HD. Jag har via Garmin GPS:en hittat några intressanta strukturer som måste undersökas. Bland annat så verkar det finnas ett antal djuphål i närheten som borde hålla lite fisk. Sedan går ryktet att strömmingen har börjat krypa inomskärs så det behöver undersökas för att se om gäddorna börjar trängas runt strömmingskanterna.

image

Detta ska bli intressant!

//Anders

2 reaktion på “Påskfiske i dimman”

  1. Låter intressant, hade varit kul att vara med. Utforska botten med det lodet är riktigt kul!

    //Thomas

    1. Det var faktiskt väldigt givande. Jag hittade något som såg ut som barlaststenar på en träkonstruktion bland annat. Ingen krokad fisk men en riktigt fin följare. Imorgon blir det nog mängdfiske istället.
      //Anders

Kommentera