Vilhelmina dag 4

Sista dagen blev VAAARM!! Solen stekte på ordentligt och man hade full sjå med att kyla ner sig. Detta gjorde att fisket i Vojmån blev lite lidande. Som tur var så lyckades jag landa mellan 30-35 abborrar från bryggan vid stugan direkt på morgonen.

Dagens resultat blev en Gädda och fem Harrar i fin storlek samt en Aboorre på 510g i Vojmån. Samt att jag missade 4st kilosborrar… det var surt. En av dem hade säkert putsat mitt PB.

Största kronan på en ren jag sett i alla fall och det har blivit en del!
Största kronan på en ren jag sett i alla fall och det har blivit en del!
Fin borre på 510g föll för en Lottospinnare!
Fin borre på 510g föll för en Lottospinnare!
Kan det bli bättre?
Kan det bli bättre?

Tack för i år Vilhelmina! Nu bär det av till Sorsele.

//Anders

 

Kommentera