Humminbird ONIX 10 och 8

Tänkte kommentera min setup lite. Till att börja med har jag monterat 2st skärmar i förarmiljön.

10" skärmen har jag monterat centralt och kör motordata på den när jag transporterar.
10″ skärmen har jag monterat centralt och kör motordata på den när jag transporterar.

Jag har monterat ett Humminbird Ethernet nätverk för att dela data mellan de olika enheterna. 8″ använder jag primärt för navigationen under förflyttning och AutoChart vid fisket så jag kan orientera mig i botten miljön. 10″ använder jag mest för motordata medan jag förflyttar mig och SI/Lod när jag fiskar.

Akterspegelsgivaren är monterat på ett höj och sänkbart fäste för enklare trailning utan att skada vid grunda förhållanden.

Köpt via en kontakt på Facebook
Köpt via en kontakt på Facebook

I fören har jag hängt en Riptide och båten har kompletterats med automatisk vippa för länspumpen och huvudbrytare för att spara energi till fisket.

2015-07-11 14.32.06

//Anders

Kommentera