Ny båt nya förutsättningar

Det har varit tyst ett tag här mest för att det inte varit så mycket fiskande i klubben en period. Efter tävlingarna i vår så har jag gått in i ett båt byte som nu är klart.

Jag har bytt min Superguide V16SC mot en Proguide V-175wt. Elektroniken har uppdaterats till Humminbirds ONIX serie med en 10″ som huvud instrument och en 8″ som nätverks skärm för navigationen framför allt. Jag har lagt upp ett Humminbird ethernet nätverk och ett NMEA 2000 nätverk där jag anslutit en Mercury Gateway för att få upp motordata på skärmarna.

I samband med detta har jag inlett ett samarbete med Svedea som har den eminenta Sportfiskeförsäkringen i samarbete med Sportfiskarna.

Inte gärdigstripad ännu men helt klar för fiske
Inte färdigstripad ännu men helt klar för fiske
En liten Gädda. Faktiskt den minsta i år tog en LunkerCity Shakershad.
En liten Gädda. Faktiskt den minsta i år tog en LunkerCity Shakershad.

 

Kommer synas i höst på så många tävlingar som vi hinner med.

//Anders

Kommentera