Ny införskaffat spö

2012-05-15

I helgen kom jag ut på en liten fisketur. Prövade de nya Sebilé jiggarna och hade en häftig fiskeupplevelse. Av de första 7 kasten hade jag påhälsning på varje. Det var extremt frustrerande att inte kroka en enda när de helt klart var intresserade. Jag tog en sväng in på Sundbybergs sportfiske och pratade med Magnus, han gav mig tipset att göra ett lite längre spinnstopp så att jiggen vänder på sidan och simmar snett nedåt för då tar gäddan lite bättre och det är lättare att kroka. Det blir mitt mål att försöka kommande helg om jag hinner ut.

Som vanligt när jag tar en vända förbi Sumpan så blev det införskaffande av lite utrustning. Idag vart det ett nytt spinnspö på 8ft ->150g för de lite större jiggarna och gäddspinnarna. Nu är jag dösugen på att sticka ut och ta ett par kast.

Skit fiske!

//Anders

Kommentera