Mörtstuga nr.2

Den gamla mörtstugan upplyft.
Den gamla mörtstugan upplyft.

Nu har jag sjösatt mörtstuga nummer 2. Denna är inköpt på Jula då jag via forum på nätet fått uppfattningen om att det är en av de mest prisvärda. Det får väll visa sig om jag valt rätt. Detta blir ett riktigt långtidstest. Jag mäskade stugan som tidigare med de mäskbollar som vi gjorde för några veckor sedan och som legat i frysen sedan dess. Jag hoppas och tror att denna mörtstuga som har betydligt tätare maskor i nätet ska fungera bättre. Vad jag förstår efter att ha läst på en hel del så ska jag inte ha för höga förhoppningar på mört här i Stockholmsskärgård. Jag låter den gamla ligga kvar tills vidare men jag är lite avvaktande i mina förhoppningar.

//Anders

Sjösättning av nya stuganHär är slutresultatet

 

2 reaktion på “Mörtstuga nr.2”

Kommentera