Uppdatering fiskebåten

Nu har det gått ett tag sedan jag uppdaterade hur det går med fiskebåten. Det beror på att det stått stilla ett tag då det varit så kallt att jag inte kunnat plasta i garaget. Idag kom jag igång igen med lite reparationer framför allt runt relingen. Förra helgen började jag spackla upp lite hålkärl tills spacklet tog slut. Kommande helg så planerar jag att spackla upp en del hålkärl till så att jag sedan kan plasta igen golvet och plasta ihop golvet och aktersoffan. Efter det kan jag börja bygga mittensoffan och försoffan med elmotorhyllan.

Igår var jag på ett ställe där ett stort likströmssystem demonterats och där lyckades jag komma över två batterier på 45Ah vardera. De kommer jag börja med då jag inte vet vad jag kan behöva för kapacitet i nuläget. Tankarna rusar mot någon form av fast monterad batteriladdare, voltmeter och amperemeter så man kan hålla koll på förbrukningen. Sedan blir det separat elsystem för elmotor och startmotor. Vi får se vad som händer.

//Anders

4 reaktion på “Uppdatering fiskebåten”

  1. Ja jag hoppas det till slut. Framför allt hoppas jag den blir stadig nog att fiska lite fler i.
   //A

 1. Bra jobbar Anders, ser seriöst och bra ut.
  Eventuellt kan du få fortsätta på Mats båt beroende på hur den har klarat vinterförvaringen detta året…
  Håller som bäst på att dra igång service av min båt dags för ny propeller igen…. olja i riggen och sen tändstift sen blir det fiske av!

  1. Låter bra Ronny! Du har ordning på doningarna du. Synd på alla propellrar bara. De görs inte som förr 😉
   //A

Kommentera