Siljanstrolling dag 2

 

IMG_0264IMG_0268Jaha idag har jag lagt några fler timmar på Siljan. Tyvärr blev inte resultatet bättre för det. Ett påslag efter ett par timmar som bara gav några snabba knyck innan den släppte sedan dröjde det tills vi var 200m från bryggan innan en liten rackare klev på. Vi täckte in ganska mycket vatten och det var en skön kväll att vara på sjön. Kan inte hjälpa att undra var de stora fiskarna är. Det är bara att nöta på lite så kanske de lite större väljer att visa sig. Tyvärr finns det inte några bra kartor eller flygfoton som man kan utgå ifrån när man letar intressanta platser att fiska av. Jag har bara lite vaga beskrivningar från grannar att gå på och det är inte det lättaste att översätta till fiskeområden.

När fisket är trögt finns det tid för lite fotografering.
När fisket är trögt finns det tid för lite fotografering.

//Anders

Kommentera