Trollingwobbler – prototypen

Här kommer lite bilder på arbetet med trollingwobblern som jag ritade från några dagar sedan. Jag har jobbat ganska mycket med formen på skeden och viktningen. Vid provfiskningen idag så visade det sig att det lönade sig att tänka igenom allt. Både viktningen och skeden blev klockren. Betet rör sig bättre än förväntat men jag vet inte om det är en fångstgivande gång. Den beter sig i alla fall som jag hoppades.

Det färdiga ämnet tillsågat och klart. Formen som jag funderade ut verkar ha fungerat.
Det färdiga ämnet tillsågat och klart. Formen som jag funderade ut verkar ha fungerat.
Det färdiga betet med lite färg. Tyvärr så hade jag problem med sprutan så inget blev riktigt som jag tänkt mig.
Det färdiga betet med lite färg. Tyvärr så hade jag problem med sprutan så inget blev riktigt som jag tänkt mig.

Det enda som är kvar nu är att montera skeden och lägga på epoxin. Det ska bli roligt att fiska detta bete så jag kan dokumentera gången och även fiskedjupet.

//Anders

Kommentera