Vakuumformare

Nu har jag lekt med borrmaskinen. Jag förvandlade en färgburk modell större till en vakuumformare för stenciler till färgsprutan.

Hål för damsugaren som jag har tätat med några lager silvertejp på vardera sida.
Hål för damsugaren som jag har tätat med några lager silvertejp på vardera sida.
3mm hål i ett lagom mönster. Förmodligen kommer jag att komplettera med några fler.
3mm hål i ett lagom mönster. Förmodligen kommer jag att komplettera med några fler.
Färdig produkt.
Färdig produkt.

Då är det bara att placera pluggen på hålen, lägga ett ark hårdplast typ OH-film eller liknande ovanpå, värma med varmluftspistolen tills det mjuknar och sedan slå på damsugaren och ta bort värmen. Plasten formar sig efter pluggen och det är lätt att ta loss allt för att skära upp de mönster man vill ha.

//Anders

Kommentera