Sorsele dag 3 – Sista dagen

Detta blir sista dagen på denna fiskeresa till Norrland. Fiskekortet gick ut 20:00 och finalen i fotbolls VM startar snart. Idag hade vi kontakt med de lite större fiskarna men ingen av dem ville ta på fluga utan det har varit klassiskt spinnfiske som har levererat.

Flera fina fiskar har följt med ända till stranden bara för att hoppa av lite hånfullt i samband med landningen. I Vindelälven var det en riktigt fin Gädda på ca 4,5kg som krigade i strömmen men lossnade oxå den vid stranden.

Harr
Harr
Harr! 600g+
Harr! 600g+
Gädda 2000g +
Gädda 2000g +
Liten harr!
Liten harr!
Gargån.
Gargån

Nu går resan mot Gesunda för lite abborrfiske i Siljanstrakten.

//Anders

2 reaktion på “Sorsele dag 3 – Sista dagen”

    1. Den var riktigt fin i år igen! Nu är det PB-jakt i Dalarna som gäller nån vecka.
      //A

Kommentera