V15 2016 dag 3 avgörandet

Denna den sista dagen spenderade vi på lite "nytt" vatten. Åtminstone för vissa av oss. Vi gav oss av i regn på morgonen och körde de ca 30 minuterna för att nå området. Väl där så splittade vi på oss i olika riktningar.

Inför dagen så hade vi en ledare som hade greppet om tävlingen efter en 95:a dagen innan. Spänningen levde eftersom vi alla visste att 3:e fisken för Thomas inte var så stor.

Nu skulle det jagas gädda. 

Morgonen övergick ganska snabbt från regn till dimma och jaktljuset var inte optimalt. Trots detta så hittade de flesta lite fisk.

Lunchen avnjöts hos en vän till en i klubben på en närliggande ö. Vid lunchen hölls spänningen vid liv då vi inte avslöjade några detaljer kring våra fiskar utan enbart hintade att vi hade ökat på vissa håll. 

Efter lunchen gav vi oss igen av på våra olika håll för att jaga ett avgörande. Tyvärr så kom solen och med den leken. Det dog på de flesta håll av helt och hållet.

Vår vana trogen så ick vi agera sjörddning då ena båten vid 17 tiden fick motorhaveri och en hastig inbogsering till kaj fick företas.  

Trots detta äventyr så avslutades dagen i dur med besök av team Fiskeliv som livade upp kvällen efter vår prisutdelning och middag som bestod utav slow cook vilsvinsgryta. 

Den värdiga vinnaren och tillika kungen av Team 3R (över sommaren åtminstone) blev Thomas A! 

Ett stort grattis vill vi alla i klubben rikta till Thomas. En värdig vinnare och en god vän!

//Anders

En reaktion på “V15 2016 dag 3 avgörandet”

Kommentera