Coronarapport första halvåret

Det här året är ju inte som andra år. Tävlingar är inställda, fisket hos gemeneman ökar, fiskebutikerna slår rekord och social distansiering präglar valet av fiskesällskap. Vissa tävlingar har fattat beslutet att genomföras trots att det saknas polistillstånd för att det nu är så mycket pengar inblandade. Andra har omformat upplägget eller flyttat tiden framåt för att anpassa sig till rådande pandemi vilket i min mening gör att det inte blir lika roligt.

Vilket av dessa lösningar som blir mest framgångsrika får framtiden utvisa. Man kan i alla fall konstatera att 2020 blir ett förlorat tävlingsår.

Detta i sig bereder utrymme för att utveckla sitt eget fiske. Detta har för min del inneburit att jag har valt att satsa på gäddtrolling i år. Flera timmar har lagts på att göra iordning båt och utrustning, titta på filmer, testa, upptäcka fel och göra förändringar. Sammantaget har detta varit en mycket utvecklande och stimulerande tid som tagit stor del av hålet efter tävlingar i besittning.

Lång timmar för att få denna sjöduglig igen efter år på land.
Uppgraderad elektronik
Upplärning av nya chaufförer

I övrigt har tiden gått åt till vård av material. Tid har lagts på att fixa till det där lilla sista som aldrig blir av.

Allt mår bättre av en logga

Nu får vi se vad hösten har att erbjuda. Förhoppningsvis Pike Open i Västervik och King of Mälaren.

Siktar på no. 1 i höst //Anders

Kommentera